top of page

i ara, què?

Després de patir un ictus, la vida del malalt i de la seva família s’atura de cop i volta. Un cop superats els primers dies, tot torna a començar. El dia a dia i la rutina canvia i tant el malalt com l’entorn s’han d’adaptar a la nova situació. Les possibles seqüeles, la rehabilitació, la recuperació i la nova normalitat són algunes de les coses amb les que des d’AMILL us podem ajudar.

Conjuntament amb diferents associacions de pacients de Catalunya hem impulsat el programa ABRIC, una eina d’assessorament gratuït per a les persones que han patit un ictus i que necessiten a algú que els guiï en el procés de recuperació, així com als seus cuidadors, familiars i amics.

"Sentir-se acompanyat durant la recuperació és un element indispensable" 

REHABILITACIÓ I RECUPERACIÓ

El principal objectiu de la rehabilitació és disminuir l'impacte que les possibles seqüeles puguin causar en el pacient. Alleujar el dolor, eliminar la rigidesa en les articulacions i evitar malalties mentals com la depressió són alguns dels aspectes que es tracten de minimitzar a través de les teràpies de recuperació. El pacient aconsegueix adaptar-se a la seva nova situació, recuperant l'autoestima i millorant la seva qualitat de vida i autonomia.
 

El temps i tipus de rehabilitació (fisioteràpia, teràpia ocupacional, logopèdia...) que requereix cada pacient varia en funció de l'edat i dels objectius, aconseguint millores extraordinàries en molts del casos.

 

Des d’Amill oferim serveis i preus especials per facilitar aquesta etapa de rehabilitació i recuperació.

l'ictus en primera persona

L’actitud i les ganes de tornar a recuperar la normalitat ajuda al pacient en tot el procés posterior a l’aparició de la malaltia. Conèixer de primera ma l'experiència de qui ha passat per una situació propera a la nostra ens dona les eines i la força per continuar lluitant. Aquí trobaràs els testimonis de persones que van decidir no rendir-se quan la seva vida va aturar-se de cop i volta.

bottom of page