Desè aniversari d'AMILL i Dia Mundial de l'Ictus 2019

 

 

Aquest 2019 s'han complit 10 anys des de que l'associació AMILL es va constituir, i aquest any, amb motiu del desè aniversari i coincidint amb el dia Mundial de l'Ictus, ho hem celebrat fent un acte i instaurant els Premis AMILL.

La vetllada va celebrar-se al Palau de Congressos de Lleida (la Llotja) i va estructurar-se en dos parts, dividides pel dinar.

La primera part, dedicada a nosaltres, va iniciar-se amb les paraules del President Fundador Sr. Ernesto Ros Lozano.

Seguidament es va projectar un vídeo amb un resum d'aquests primers deu anys de l'Associació (podreu trobar les activitats i les fotos a l'apartat "Activitats" d'aquesta web).

Com era d'esperar, el primer Premi AMILL va ser donat al Dr. Francesc Purroy i Garcia, en reconeixement al seu treball i recerca i la seva trajectòria professional que ha deixat i està deixant una important petjada en la medicina neurològica.

 

La segona part de l'acte va consistir en la lectura del Manifest del Dia Mundial de l'Ictus a càrrec de les Associacions d’Ictus de Catalunya. Un representant de cadascuna va llegir part del manifest. Podreu trobar-lo a l'apartat dels Documents.

Acte seguit, el Sr. Xavier Trias i Vidal de Llobatera, president de la Fundació Ictus, va dir unes paraules, moment que va donar peu al parlament de les autoritats presents.

Finalment, la cloenda va ser feta pel President d'AMILL, el Sr. Juan Luis Puente Porqueras.

 

Tot l'acte va ser presentat per la Sra. Empar Rovira i pel Sr. Cosme Garcia, dirigint-lo en tot moment, donant veu mitjançant gravacions, a les paraules dels portaveus de diverses associacions, així com la lectura de la carta del President de la Generalitat, l'honorable Sr. Quim Torra, emotiva carta dedicada a AMILL.

La traductora de signes va ser la Sra. Mª Elena Beá.

La música que va amenitzar la jornada va ser a càrrec del grup musical G.d.R.

 

Volem agrair a totes les persones que han fet possible la celebració de la jornada i a tots els assistents per haver format part. Gràcies.

Gràcies i a per 10 anys més.

ASSOCIACIÓ DE MALALTS I FAMILIARS D'ICTUS DE LLEIDA

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon