top of page

Servei gratuït

d'atenció psicològica

dennis-cortes-_veirRXwPOQ-unsplash_edite

Des de l’Associació oferim un nou servei gratuït d’atenció psicològica, presencial o online, per a totes aquelles persones que han patit un ictus, els seus familiars i cuidadors.

De la mà de la psicòloga CRISTINA CALVO volem acompanyar als pacients i al seu entorn durant el procés posterior a patir la malaltia i la seva recuperació.

 

 

Reserva cita prèvia trucant al 644 651 503 

La teva opinió ens importa

Volem oferir-vos el millor servei psicològic possible. Per aquest motiu us demanem la vostra opinió a mode d’enquesta. Les dades recollides no només ens permetran millorar aquest servei, sinó que també ens donaran informació actualitzada respecte l’estat psicològic dels malalts d’ictus de Lleida i els seus cuidadors i familiars.

Paral·lelament farem arribar els resultats de l’estudi a institucions i entitats publiques i privades amb l’objectiu de sol·licitar suport econòmic que faciliti el manteniment dels nostres serveis.

ENS AJUDES?

Fes clic al link, contesta les preguntes i no t’oblidis de marcar la casella d’enviar. Només seran 5 minuts! Recorda que l’enquesta és anònima i assegura en tot moment la teva confidencialitat. Moltes gràcies!

bottom of page